Sommar 2017

Skolan slutade i mitten av Juni. Vädret var fint och barnen fick fina betyg. Skönt att äntligen ha lov. Inga matlådor eller tidiga uppgång på morgonen. I mitt huvud kan jag ha en föreställning om hur bra nåt ska gå eller hur kul vissa saker ska bli. Ibland blir det bra, ibland inte. Med 3 barn kan det bli lite hursomhelst.

Just nu är vi i Finland. Vi ska hjälpa till att passa Palomäki pojkarna, Ainomaija och två av hennes barnbarn kommer på torsdag. Vi kanske ska till Tallinn med dem? Kanske vandra i norra Finland, jag och Lauri. Och fira alla som fyller år i Augusti, Tilde speciellt. <3 Vi alla försöker njuta av alla fina dagar vi får. Blir alltid lite full i skratt när jag läser att det är det värsta torkan i världen på 136 år eller vad det var... Vi måste vara länderna Gud glömde. Värmebölja lider vi inte av iallafall. Gick ut på en promenad och först duggade det lite, sen kom ösregnet. Var så kall och blöt genom alla kläder. Tur att jag nästan var klar allafall. Barnen sover tack och lov. Tidig morgon och en aktiv dag gör sitt.

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.