Början av 2017

Veckan som Gud glömde…

– Tilde satte in ringar i hennes baktänder i fredags för att göra mer plats så att alla hennes tänder kanske kan få plats, idag lossnade en ring, vi måste dit 15:45 på fredag,ortodontisten finns bara där på fredagar . Problemet är att Tilde ska ha en vän med sig hem efter skolan, så för att inte göra henne arg IGEN, så får nog vännen hänga på.

– Viggo är ett kapitel för sig. Man vill inte hämta honom efter skolan. Arg, trist och elak. Spelar ingen roll om man gör det han vill ger honom mat, han vänder allt emot mig. Kul unge. Not.

– Bilen, jag sa till Lauri förra veckan hur säker jag känner mig med att backa in bilen till våran parkering ruta. Japp, idag gick en sidospegel så bra var jag liksom. Vad ska jag säga. Missbedömde avståndet, Lejon vara i vägen liksom hans mun fladdrade och ingen kunde vara tyst… Smash, jaha, till verkstaden igen. 🙁

– Och min telefon kraschade i veckan… så jag kunde inte ringa tandläkaren (tur att man kunde maila) och jag kan inte ringa bilverkstaden (måste åka dit). Kanske ska skippa disken ikväll så jag inte bli attackerad av massa knivar.

Min födelsedag är ett bok för sig… Snälla väck mig i April!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.