Värme ger mardrömmar

Nog för at jag är glad att värmen är tillbaka, så känner jag ofta att det är FÖR varmt här hemma. Måste hela tiden gå och dra ner värmen. Värst är det att sova när det är för varmt. Jag drömmer så himla mycket mardrömmar. Vaknar upp och är helt svettig med ett hjärta som rusar en aningen för fort.

Jag tror det bästa är att ha det lite kallt och sen göra saker hemma som skapar värme. Man måste ju tappa lite kalorier av att först frysa och sen helt själv försöka värma upp sig igen?!

När det var som kallast här hemma så tänkte vi hyra ut vårt kallast rum för nån som vill ha en HEL kropps Coolsculpting, ni vet ett sånt där bälte man har runt kroppen var man nu behöver det för att frys bort fett, men man skulle kunna få verkligen HELA kroppen hemma hos oss. 🙂

Jag vet att många har kul på våran bekostnad angående värmen hemma hos oss. Men varmt på dagen ska det vara och väldigt kallt på natten. Synd bara att det finns tre andra små barn som kanske inte delar föräldrarnas åsikt. Jag vet att alla säger ”Men det kommer INTE vilja sova med er när det är 15 år”… Tja du, Lejon blir 11 i oktober, det är liksom bara 4 år kvar sen, men ser ingen vilja att dra ner till sina rum. All möda man gjort för att avvänja dem att sova i våran säng, sen rum till ingen nytta. Ibland blir det liite Joseph Smith känsla här upp på loftet. 🙂

Ett, två och tre sover redan och andas i kapp.

Drömde inatt att jag inte ville gå till kyrkan, när jag vakande så låg jag länge och tänkte att jag orkar inte alls att gå! Men efter en stund insåg jag att det inte ens var söndag och även om det varit det så hade jag inte behövt gå för jag har inte gått sen i Juni förra året… Vilka mardrömmar man kan ha!

This entry was posted in Tallinn. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.