Helg och toa tankar

Helg igen och inte mycket att göra. Inga kalas och ingen snö. Varje helg sen snön kom har vi varit och åkt pulka, men idag ser det mest ut som en lerbanan. 🙁 Men Lauri tog Tilde ut på en tur som han lovat henne och jag tog pojkarna på en promenad och inhandling av jeans till Lejon. För tydligen har ”alla tuffa killar jeans”…Lejon som mest bara har velat ha mjukisbyxor fick nu ett par fina jeans.

Sen sprang jag och Lejon 5 km i regnet. Gjorde tacos och två glutenfria efterrätter som alla tycker om här hemma. Städ, film, musik och lite skolarbete blev det med.

Alltså, jag lovar och det slår aldrig fel. SÅ fort jag städat toan genom tiderna som kommer nån direkt efter och ska klippa håret, trimma/raka skägg, gå och bada (det kan verkligen se hemskt ut efter en sån akt) eller bara ska bokstavligen skita ner toan. Idag had e jag städat toan så fint och det doftade så gott, så nöjd och glad. Men det dog med en gång. In kommer Viggo, ”Mamma, det händit igen”… Ungen lider för tillfället av diarre. Jag hopp bara att tvätta av lite här och var och tvätta mattor. Och sen blev det bad och sen bad igen av en annan person… Suck, är det ens värt att städa?

This entry was posted in Allmänt, Barnen, Tallinn. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.