Grå torsdag

Idag har det varit regn, rusk och blåsigt.

Viggo var hemma idag med. Fick hämta honom tidigare i Tisdags för han mådde inte så bra. Lite förkylning och orolig mage har gjort att han får stanna hemma veckan ut. Jag åkte med de stora barnen till skolan (fast det kan åka själv) men jag känner att det är ett bra sätt för mig att komma ut och träna. Är ju lite rädd att bli lat.

Igår blev vi sena i starten på morgonen. Jag sa till Lauri kvällen innan, att det är fantastiskt att jag alltid är i tid även när barnen var små och man hade bebisar, så var jag där i tid. Och var jag mot förmodan sen , vara alla andra också det, så då var man ju på ett sätt i tid. Men natten till onsdag glömde jag i min trötthet att ställa klockan. Vaknar upp i panik kl 7:06… brukar gå upp kl 6:20. Eftersom Viggo inte skulle till skolan (vilket gör att allt går liiite snabbare när han inte är med) och det mesta var redan förberett sen kvällen innan, så tänkte jag först ta bilen till skolan, men sen ville jag anta utmaningen att hinna med bussen. Den går 7:43 och man måste gå hemifrån ca 7:30. Jag klädde på mig, fixade frukost till barnen att ta med och de klädde sig, borstade hår och tänder och klädde på sig och vi gick och hann med bussen. Latebutnotlate 🙂

Så skryt aldrig är min läxa!

This entry was posted in Barnen, Tallinn. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.