Nytt år

Skulle redan ha skrivit många dagar sen, men alltid nåt som kommer i vägen eller bara känslan att jag ”inte har nåt att skriva om”.

Barnen har börjat skolan och allt är tillbaka till ”normalt” vad det nu är? Men nu är julen över. Som för övrigt firades i Finland och nyår för den delen med. Julen är vad julen är. Mest bara stress och så. Jag hade helst åkt långt bort i värmen och bara legat på en strand med färsk frukt… suck! Kanske nästa år? Kan man bara inte sluta fira jul?

Sen fyllde jag år! Vilken dag. Hur kan man bli en sån där människa som älskar att fira sin födelsedag? OCH firar sin ”halvårs födelsedag”? Bara att fylla år 11 dagar in på året och i en vinter månad gör sitt. Alla är på dieter och ingen har pengar efter jul… 🙂 Men mitt i min misär är jag glad att jag fick två sommarbarn.

Dags att hämta barn och förbereda en kväll med läxa och mat lagning.

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.