Viggo blev 5 år

Viggo stora dag kom äntligen, vad han har väntat! Min pojke jag inte vill ska växa upp. Saknar verkligen honom som bebis. Saknar alla barn som små… men det går så fort och nu är den minsta 5 år!! Han fick sin efterlängtade Nerf Gun! Vilken lycka!

Vi firade honom här i Tallinn. Vi gick till en inomhus spa/bad och badade nästa i 4h!! Sen blev det sen lunch på Donken i gamla stan (hans önskan, verkligen inte min) Och sen kom alla hem och bara var SÅ trötta efter den eftermiddagen och bara satt och tittade på film och nästa somnade. Nu sitter jag och tänker på vad vi åt, men minns inte? Ah vi hade tårta och sång och ballonger och jag tror han kände sig speciell. Min lilla ”amerikan”! Han är så skojig att vara med (för det mesta) rolig och riktigt liten gos unge är han!

Detta är börjar han Kindergarten! Och nästa blir 1:a klass! Helt galet. Känns som han varit så liten så länge. Kan ha och göra med att han är minst såklart. 🙂 Bara han har sina Nerf Guns så är livet bra för honom!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.