Tilde 8 år

Lite sen men här kommer det.

Tilde blev 8 år. Vi var i Finland och firade henne. Hon hade önskat dagen till ära Senegalese chicken soup och Kärleksmums med glass till efterrätt. Vi gjorde tyvärr inget speciellt den dagen mer än att fixa hennes lilla familjesammankomst. Det var trevligt verkligen. Hon fick lite saker som Jurassic World lego, Barbie docka, pennor, pennskrin, en box med diverse saker i, Frozen lego och massa örhängen för kommande hål. Tror hon gillade dagen iallafall. Vädret var fint och hon verkade glad för allt.

Jag är så glad att jag har en dotter och med allt vad det innebär… När hon föddes (i undersökningsrummet) på Huddinge sjukhus, sa personalen som gick in efter hon var född och bara sa ”att vilken speciell känsla det finns här inne).Ha! Kanske säger det så till alla?!:-D Men hon är speciell och är en bra och fin flicka!

Det är med dopet är inte en sån stor fråga heller. Jag anser att 8 år inte är en bra ålder att välja en sån sak! DE kommer alltid välja det vi vill! Jag menar hur många 7 åringar har sagt till sin Biskop att nej tack jag vill inte döpa mig? Och undervisning VARFÖR man ska döpa sig har varit bristande både i kyrkan och verkligen för oss här hemma. Att döpa Lejon kändes tungt på många sätt… Ah vi får se vad som händer henne. Vill hon och förstår hon vad hon ger sig in på då får vi ta det den dagen då!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.