Juni månad

Och så blev det Juni.

Hela Maj gick så fort. Milstolpen var våran halv maraton som var SÅ kul. Jag hade 3 veckor innan loppet jätte dåliga springrundor, men på den självaste dagen kändes det toppen. Tiden 1:52:00 får väl ändå kännas helt ok?! Vi shoppade järnet, åt massa mat och träffade lite vänner. Hade lite ångest att jag skulle dö när vi flög och saknade barnen lite för mycket i slutet, kanske 4-5 dagar nästa gång?

Nu är det fullt ös med avslutningar. Den 12:e Juni börjar sommarlovet och hela sommaren är öppen för vad som helst. Jag hoppas jag överlever! Eftersom jag är hemma med inga barn just nu så kommer det närmsta veckorna blir det mest intensiva på hela året för mig. 🙂 tror jag ”jobbar” typ ca 16 veckor/år just nu. Heltid alltså.

Imorgon har barnen en sports Day hela dagen. Väntar på att tvätt ska bli klar att hängas upp… Ni vet barn som kommer på att just det kläder de ska ha imorgon är smutsiga… Phew! Jag hade hoppas på en tidig kväll, men så sitter jag här medan alla andra 4 somnade vid kl 22:00. En mammas arbete tar aldrig slut.

Fast jag har ju mina Fifty shades of gery att trösta mig med.

This entry was posted in Barnen, Tallinn. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.