Lovet fortsätter…

Varför är det så svårt att ha alla hemma samtidigt? Jag har en sån fin bild i huvudet när lovet inträffar på sin första dag. Men sen blir det inte riktigt så. 🙁 De små liven kämpar emot mig i det minsta lilla. Hela veckan har jag tänk på saker vi kan hitta på här i Tallinn

Dag 1: Bara ta en promenad och leka på lekplatser. (jo det gick ju bra, men sen kommer sandkastning och annat gnabb)
Dag 2: Vi drog till Tartu med Baumers, för att besöka ett sånt där lek museum. (kul men alltså phew… Samma grej där med. Till och från)
Dag 3: Lek hemma, städa lite, lekplats och Bio: Cinderella (Ja ganska bra gick det väl. Viggo kissade 3ggr under 30 min och ville hem)
Dag 4: Dag i Kadriorg (stor park med lekplatser och museum)
Dag 5: Kanske bad? (men alltså klarar jag det, 3 barn själv? Jag har gjort det förut men alltså allt är annorlunda just nu) Och möta Fru Baumer och göra Chili till helgens distrikt möte.
Dag 6: Tilde har uppvisning med gympa gruppen när oss.
Dag 7: Distrikt konferens= Stavskonferens!

Jag vet, jag vet barn är så bla bla bla… Men alltså vad ska man göra för att inte tappa hoppet helt? De tar död på mig! Allt jag tycker verkar roligt i mitt huvud dödar det när det väl händer. Det kan liksom inte uppföra sig! 🙁 Ja, ja nu är denna dag till ända iallafall. Nya tag imorgon igen!

This entry was posted in Barnen, Tallinn. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.