Springbreak+Lejon sjuk

I fredags efter skolan kom Lejon hem och mådde lite si sådär. Men det var FÖR mycket roligt i skolan i fredags för att han ens skulle ha velat gå hem. På lördagen var vi på Zoo med Baumers (våran grenspresident med familj). Och allt var bra med honom han sprang runt och var allmänt som han är. Morgonen hade dock börjat helt fel, som det alltid gör när man säger att nu är det lov! Lejon kan inte hantera all fri tid han får. Och i mitt still hemska mamma huvud tänkte jag (efter flera bråk på morgonen) att kan han inte bara få vara sjuk nån dag… Så idag Söndag vaknade han med 39.5 i temp. Kanske är jag hemsk, men alltså så skönt det har varit idag. Inte mycket bråk och Lejon är go.

Let the springbreak begin!!!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.