Mars

SÅ skönt med mars! Februari försvann verkligen så fort. Kort månad plus sportlov för barnen. Vi drog till Kuutsemäe söder om Tallinn för skidåkning. Lejon var där i Januari på klassresa. Alla åkte skidor även stackars mig… Alltså barnen var grymma. Me not som much! 🙁 Lauri tröstande ord var att det är bättre att jag tabbar mig där och så än i Åre. 🙂 Antar att han har rätt! Är nervös för det med, vill åka men vill inte åka! Det är i sånna tillfällen man önskar man var groteskt gravid eller att man hade en bebis. Men det blir nog bra, packning pågår iallafall.

Annars har det inte hänt så mycket. Solen har visat sig lite och vi har trevliga dagar i parken nära oss. Skönt att slippa snö och slask. Men om bara det kunde bli liiite varmare så skulle jag bli jätte glad! Men jag springer på i regn, rusk och sol! Halvmaran börjar närma sig och ska bli SÅ kul att åka till New York! Och kanske det blir jobbigt med på några sätt med?!

Jag har sett gröna knoppar på träden och det är ljust när vi går till bussen 7:30. Och det är ljust när barnen kommer hem, ge mig sommar nuuu!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.