Torsdag kväll

Idag åkte jag med barnen till skolan som vanligt, bättre morgon än igår. Alltså Lejon kunde tygla sin mun idag! (jag vet han är som mig… Visst är det hemskt att se vissa egenskaper hos sina barn som man själv har som inte är så smickrande!?) Det gör mig väldigt ledsen och stressad, och verkligen inte sugen att sätta mer avkomma till världen. 🙁 ”Jag brukar tänka att det fick alla dåliga gener från mig”. Jag antar att man kanske känner så för att man känner sig själv och vet hur man själv var i den åldern. Lauri kan ju bara svara på det själv för jag vet ju inte hur han var eller vad han kände då.

Känner att det varit en vecka med mycket upp och ner. Jag önskar att man kunde få vara nån annan för en dag. Är så innerligt trött på mig själv! Trött på hur jag ser ut och bara trött på min osäkerhet och min självkänsla som inte riktigt alltid finns där. Skulle kunna fortsätta i all oändlighet om mig själv fast då ringer ni väl bara hispan. Men imorgon är det helg. Vi ska köpa godis efter skolan och komma på nån mat och kanske spela domino tills barnen gråter av trötthet för Föräldrarna tvingar dem att spela lite till och lite till, tills det bönar och ber att få sova. 🙂

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.