Skämskudde

Alltså vi har våra Estniska lektioner är i kyrkan. Med en riktig lärare från universitetet som vi betalar. Kyrkan är ju väldans bra just för att lokalen är ”gratis” att vara i. Men idag efter lektionen smög 3 syster missionärer in efter lektionen med ”heeej, hörde att ni har lektioner här och vi tänkte att ni kanske vill veta mer om våran tro och ha rundtur i kyrkan”!? Ehhh ursäkta här ett tag. Det är människor som är där pga lektionen och BARA lektionen, som råkar vara i kyrkan, det gör inte dem till intresserade av tron! Alltså jag ville dö, ha en skämskudde, försvinna. Pinsamt var bara förnamnet. Jag ville bara skrika, ”det är en fälla” för tydligen kan man inte använda kyrkan för annat bruk utan att bli omringad av missionärerna. Vi drog fort kan jag lova.

”Heeej, vi har ett glatt budskap om Jesus Kristus”… mmm och sen får ni hela mormonkyrkan och allt där i på köpet som ni inte får veta innan, utan när ni fast!

Jag förstår att åsikter kommer gå isär om detta, men alltså det var bara helt fel forum att komma in dit.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Susanne
    Posted februari 12, 2015 at 8:28 f m | Permalink

    förstår dig helt och hållet