Snart hälften

Snart hälften in i Februari. Drömmer om värme. kallt och grått ofta, mysigt när det snöar dock, fast i Fredags var det ganska hemskt. Jag och L lämnade barnen i skolan- Mån, ons och fre åker vi alla buss tillsammans, vi lämnar barnen och springer en runda hem. Men det var verkligen lite lätt storm snöväder. Kändes som massa nålar slog i mot ditt ansikte. Men vi gjorde det och vi får till ganska ofta över 30 km i veckan. Vi ska tydligen springa Brooklyn half marathon den 16:e maj! Och sen såklart NYC marathon den 1:a november.
Phew blir trött bara av att tänka på det! 😉 Blir säkert kul!

Följde med Viggo på en dockteater i Gamla stan i Fredags. Vilken flopp. Inte teatern, men att vara där med honom. Han blev såklart hungrig så fort han såg mig, fjantade sig, orkade inte gå, han var trött och lyssnade ganska dåligt. Och såklart ville han följa med mig hem när alt var klart. Kanske han får växa till sig lite innan jag kan följa med igen?!

Lejon har Franska prov på onsdag, ska väl försöka ha missionärerna på middag som tack för hjälpen med hjälpa oss med alla våra saker. 9 trappor med 11 trappsteg kräver kanske lite mer middagar som tack. 🙂 Efter den här tiden i denna lägenhet kommer vi iallafall ha grymma rumpor!

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.