Columbus Day

Alla barn hemma och lediga och Lauri jobbade hemma idag. Barnen sov länge och jag fick både ta en promenad och äta frukost själv på morgonen. Mycket bättre start än så är svårt att hitta! Eftersom Lauri behövde bilen till ett tandläkare besök och barnen ville se en film på bio, så gick jag med dem upp till Ridge Hill ca 5km dit. Promenaden var skön. Mulet, men skön temperatur. Och ja, jag har välsignats med väldigt prat glada barn! Svårt att få in ett ord när nån börjat att prata! 😉 Vi kom dit, skulle fixa nån lunch så vi gick till Cheesecake Factory för att ta med mat. Vi var där kl 13 och det sa att det skulle ta 10-15 min att bli klart. Skönt tänkte jag då filmen började 13:55. Efter 25 min blev jag otålig och sa till, efter 35 min sa jag att vi MÅSTE gå snart och då hade det lovat och lovat att det kommer snart. Efter 45 min fick vi maten… rusade till bion, köpte biljetter och ställde oss i kön till popcorn. Då kanske ni tänker popcorn OCH lite mat, ja du nån ville ha mat och nån ville ha popcorn. Bara det att vi valde fel kö. Det var kanske 3 framför oss, men alltså det skulle verkligen köpa allt de hade!! Jag och kö ingen bra kombination. Blev lite irriterad. Kom in till salongen, trodde att nu hade den gått ett tag på bio kanske det inte är så mycket folk, men tji fick jag och vi fick gott sitta på första raden! Viggo ville gå hem och inte se den. Efteråt fick vi vänta på Lauri som skulle hämta oss. Så då gick vi i affärer roligt till en början, men sen börjar tjat om jag vill ha det och jag vill ha det. När vi har pratat LÄNGE om att nu ska vi inte köpa mer en det vi måste ha! Och det glömmer fort, det fick ju bio och sånt. Men efter bion ville det ju inte gå på bio utan ha nått annat? Mmm smart att ändra sig när man redan fått göra nått som man ville… Suck. Så av dagen kan jag säga promenaden var bäst! Borde bara gått och inte gjort nått mer. Ibland anstränger man sig FÖR mycket. Men, men de är ju trots allt bara barn och jag gillar dem. Torts allt det utsätter en för varje dag. 😉

En sak som vi gjorde igår (jag vet det var söndag, men vi gjorde det iallafall) L och T cyklade och V satt i vagnen och jag och Lauri sprang. Alltså alla ute och det var kul! Sånt bär jag gärna med mig i hjärtat länge!

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.