En helg i Philadelphia

Varje måndag längtar jag till fredag. Jag vill ha helg och har alltid mysiga planer i mitt huvud, som dock sällan blir så mysiga i verkligheten, men men… i lördags var det hemskt här. Massa jobbiga grannbarn och ljudnivån vad mer än vad jag klarade av. Allt detta var på morgonen och det gjorde att i sin tur att jag kände mig stressad till tusen. Eftersom Lauri kände likadant så bestämde vi oss för en liten roadtrip till Philadelphia. Packade lite fort, tog Lejon till dansuttagning för Nutcracker, deras Julshow för i år. (där han kommer dansa som Fritz). Jag sa att han kommer få dansa själv med en tjej, men han sa att det är ok, han kan göra det. 😉 Men iallafall vi drog efter kl 14 och sen när vi kom så skulle vi hitta hotell. Alltså Familjen Lehtinen hitta hotell ha ha ha… Tror vi sa att vi åker hem minst 10 ggr. 🙂 Planera gjorde vi inte innan vi åkte. Men vi hittade ett hotell, med pool och där alla fick plats i samma rum. Vi hade bestämt att äta på Hard Rock cafe som låg kanske 30 m från hotellet. Så när vi är klara och ska gå ut så rusar alla barnen ut från hotellrummet till hissarna, jag och Lauri var lite efter och när vi kom dit, ja då var Viggo borta själv i en av hissarna! Lite panikartat blev det då vi var på 14:e våningen och vårat kort kan inte gå högre än så och det var 20 plus våningar. Jaha, bara åka ner till första våningen, Lauri gick för se vad man kan göra och resten stannade kvar för att se om han kom ner. Vi fick veta att han var på 19:e våningen av några tjejer, men Lauri hade inte kommit tillbaka och jag kunde inte åka upp. Tillslut kom det en kvinna ner och frågade om jag hade ett 3:e barn, då L och T var så lik den pojke de hittat där uppe! Och där var han. Skämdes lite och sa hela tiden att han inte ville prata med mig och att han faktiskt inte älskade mig… Tror han var lite rädd. 😉 OCH så visste han att han hade gjort fel med, då blir han så där… Men vi åt, badade, tittade på TV barnens favorit när vi är på hotell. 🙂 Dagen efter åt vi en god frukost, gick runt i staden och kollade på Liberty bell och bara hade det ganska bra. Söt stad och kul att få åka bort lite. Jag tycker så mycket om att bara vara Vi.

This entry was posted in Barnen, New York. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Posted september 20, 2014 at 9:25 f m | Permalink

    åååå tänk om man fick komma och se Lejon uppträda! Filma!!!

  2. jill
    Posted september 25, 2014 at 10:09 f m | Permalink

    Underbart för Lejon och underbart med en roadtrip! Jag vill också sova på hotell och äta hotellfrukost…