Labor Day

4 dagar kvar tills skolan börjar för L och T, 3 dagar tills V startar. V vill inte längre. Från att ha varit väldigt ivrig att börja till att bara vilja fortsätta vara hemma med mig. Alla skolsaker inhandlade. Några få saker kvar för mig att fixa bara. Ska både bli kul och skönt och trist att allt ”blir som vanligt igen”. Jag har så svårt att komma upp på morgonen att jag bruka skoja till Lauri att ”jag har blivit han”. Men det blir väl bra?! 9 timmar ”ensamtid” kommer jag få varje vecka, men sen påminde Lauri mig att han kommer vara hemma 6 timmar av dem… Men det ska jag väl klara?!

Eftersom alla var lediga idag så passade vi på att åka till Connecticut för att träffa vänner som var i våran församling förut. Grill, prat och massa lek för barnen. Kul enkelt och skönt att kunna prata med människor ohämmat om saker. Och så fick jag gosa bebis.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.