2:a September 2014

Menas med att det är 6 år sen vi mötte Denvers mark en varm september kväll. 2 år som blev till 6 år. Jag som var så väldigt rädd i början. Kom ihåg vilken ångest jag kände av att posta brevet för att säga upp våran lägenhet på Mastvägen innan vi skulle åka på midsommar firande i Finland 2008. Eller sista söndagen när Ulla och Jussi kom med stora bilen och lastade in alla våra saker. Eller hur ledsen jag var när planet lyfte och tanken på 2 år kändes som en jätte långtid. Hur spännande det var att sova på hotell första natten i Denver och vakna upp mitt i stan, gå upp till Lauris jobba, hyra en bil och bege sig till huset vi bara sett online. Allt var så spännande. Så glad på många sätt att vi gjorde detta. Nu står vi inför lite knepiga val, men hoppas vi kan fortsätta ha det lite spännande iallafall!

This entry was posted in Allmänt, Denver, New York. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted september 11, 2014 at 12:48 e m | Permalink

    Hej jag saknar er alla! 🙁 Kram