Hemma

Så i fredags kväll kom vi hem. Resan hade gått jättebra, trots att norwegian airlines utlovade dreamliner inte dök upp utan ett skryttigt plan. Vi hade bokat plats på rad 17(om man vill försäkra sig att få sitta med dem man vill måste man betala för självalda platsen vilket vi gjort) vi hamnade på rad 58,med endast EN barn film Rio 2 som rullade i över 7 timmar. Och när Lejons skärm inte funkade då kom tårarna. Hur ska man underhålla honom och Viggo i 7h? Jahopp det var bara att ta fram hans Atlas böcker, en encyclopedia bok som täcker allt från rymden till kroppen och mycket där emellan. Och tror det eller ej, resan gick HUR fort somhelst. Och trots flyget sög så var maten riktigt bra för alla. Stort plus för det. Sen när vi gått av planet så är det en ENORM kö till säkerhetskontrollen in i landet. Suck! samtidigt ringer han som ska hämta oss och säger att våran bil inte startar. Suck. Väl i kön fick vi går före alla andra för att vi hade ju en massa barn med oss. Om man inte är glad annars att man har barn så kan man vara det i en sån situation. 🙂 Så på mindre en en timme var vi klara. Och sen kom våran skjuts och vi fick klämma ihop oss, men plats fick vi. Det var så skönt att komma hem till sitt och få sova som man inte fick göra på planet. Packade upp allt på lördagen och sprang på morgonen och vi gick till kyrkan och gjorde allt för att inte somna. Sov bra inatt och hoppas vi alla kommer i fas. Barnen duktiga som vanligt med sömnen. Nu ska man bara ta tag i allt som måste fixas innan skolan startar. Phew.

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.