Lördagen

Idag åkte Jussi in först på morgonen. Jag hann springa, vara med barnen och fixa lite hemma. Lagade lunch och Lejon sa:”mamma, du lagar bästa maten”. Skönt att få lite mat från folk i kyrkan, men barnen kan vara lite kräsna… Lauri hade en jobbig morgon. Feber, spya in duschen och en blodtransfusion. Han har haft lite dåliga värden och det tog beslut att ge honom blod. Två påsar fick han. Han kissar som han ska och det ca 15 kg han ”gick upp” när han inte kunde kissa så bra,har han nu gått ner. Han gick lite och jag fick åka och köpa indisk mat till honom. Sjukhus mat är alltid sjukhus mat! Åkte för första gången buss i NYC. Många saker som varit ”den första” under dessa dagar.

Kanske vara jag inte så bra sällskap i dag. Trött och tankspridd. Verkligen svårt att komma ihåg vad som händer. Knappt jag kommer ihåg vad som hände igår. Han kommer inte då åka hem imorgon. Kanske måndag om allt ser bra och hoppas det små dräneringarna tas bort imorgon med. Hoppas på en bra dag!

Nu sova!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Jill Krylborn
    Posted maj 24, 2014 at 10:39 e m | Permalink

    Vad skönt att Lauri sakta men säkert går framåt i sitt tillfrisknande. Vi håller tummarna att han får åka hem snart från sjukhuset. Men inte för tidigt. Hur ofta behöver han åka till sjukhuset när han väl är utskriven? Eller är det bara permission?
    Ha det så bra ni kan massor av kramar från oss.