3:e dagen, ingen bra dag

Igår kände Lauri sig så bra att han skulle kunnat åka hem. 🙂 idag en helt annan känsla. Natten var hemsk för honom. Hans granne som inte kan englska, bara spanska, flippade ut, fick panik och spydde mellan deras sängar och plus att hans vänner höll ett himla liv. Så till slut sa Lauri att han måste få ett annat rum. Utsikt mot Central Park var inte helt fel. Lauri hade under dagen svårt att kissa och gått upp i vikt snabbt och så har han haft feber och gjort en liten scanning på hjärnan för att han såg dubbelt när han har stått upp. Men visade bara normalt.

Jag kom på sena eftermiddagen. Jussi hade varit där på morgonen. Skönt att hinna städa, diska, tvätta, springa och gosa Viggo. 1 1/2 h innan jag gick hem satt jag bara mittemot honom och tittade när han sov och tyckte på hans smärtstillande när det började blinka grönt så han kunde få en mer sammanhängande sömn. Hela dagen har han ursäktat sig för att vara ett tråkigt sällskap… Jag å andra sidan är glad att bara få sitta där i x antal timmar och titta på honom vartannat jag läser en bok. Han var lite varm när jag gick så hoppas att han inte få mer feber!?

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Jill Krylborn
    Posted maj 23, 2014 at 1:14 f m | Permalink

    vi håller tummarna att febern försvinner och att det blir en bättre dag idag. Jag förstår att det känns bra för dig Jana att bara vara där och vara nära. Man vill ju underlätta så mycket som möjligt. Tänker på er!