Operationsdagen

Så kl 11:30 var vi på sjukhuset igår. Jag fick lämna Lauri när det skulle ta honom till operations rummet. Då var kl ungefär 13:15. Jag tog mig ut till Central Park och gick runt i 2 timmar. Sen gick jag tillbaka in för att höra hur det gick för Lauri och då hade det börjat 14:42. Så det var bara att gå ut igen. Äta lite lunch och bara vänta. Det var så kallt på sjukhuset att jag var tvungen att köpa en tröja. Klockan 18:15 satte jag mig i väntrummet och ät en sallad. Och alla hade sagt så många olika ställen man kunde vänta på, men det försäkrade att det var på våning två. Där satt jag. Gick och frågade hur det gick och om det var nära slutet. Kl 20:45 började alla dra och stänga avdelningen. Jag skulle ju fått besök från Lauris kirurg, men ingen kom. Eftersom jag inte hade bilen där, kom Jussi och hämtade mig (alltså jag vet inte varför jag inte stannade och frågande nån annan om var Lauri var). Förvirrad! Jag åkte hem, ringde ICU. Och bekräftade att han kommit dit, mådde ”bra” och hade varit tvungen att byta ut hela klaffen. Jag åkte tillbaka in igen efter kl 22 på kvällen. Fick vara med honom i ca 1 h. Han var ganska bort och jag höll inte på att svimma som förra gången. 🙂 fast nog kändes det nåt konstigt i kroppen att se honom ligga där. Trots att jag kände mig dum som åkte in är jag glad att jag gjorde det trots allt.

This entry was posted in Allmänt, New York. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.