Känslan att vilja slå sin förstfödde i huvudet

Nej men godmorgon Lejon, sov gott efter du somande runt midnatt? Var det kul att vakna upp som ett jobbigt barn och det första du gör när du vaknar denna påsklovs vecka är att bråka. Jag säger nej till bio idag för det är 20 grader och sol, imorgon ska det regna. Du förstår verkligen inte, och börjar bråka med de två andra under dig. Känslan att vilja klubba nåt i huvudet är stort. Men kul vecka och glad påsk på dig!

Alltid när lov närmar sig tänker jag på allt kul och hur skönt allt kan bli. Lejon är det felande länken. Känns som han måste ha struktur och klarar inte riktigt av lov. Alltså han hinner knappt vakna innan cirkusen är igång. Idag ska vi ut på en lång promenad! Ingen har nåt att säga till om.

Men glad vecka på er… (tycker bättre om påsken bara handlade om ägg, det var väl onödigt att Jesus skulle dö för våra synder och så att vi kan uppstå och leva igen… En dag kanske jag fattar denna lust och längtan till ett evigt liv). Idag vill jag bara att det ska vara svart… kl är 10:30 i New York en helt vanlig måndag med lov!

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Jill Krylborn
    Posted april 14, 2014 at 8:56 f m | Permalink

    Jag kan förstå känslan. Du får be att Lauri tar barnen en stund så att du får rensa huvudet, kanske springa och slippa höra barnen tjafs. Idag började vår påsklov också och det var lite varmare än vanligt. Jesper, jag och våra hundar åkte till Tyresta och promenerade där ca 7 km. Jesper klättrade och lekte längs med vägen. Jag älskar att slippa stressa, det fick ta så lång tid det ville. Sedan ville jag bara sitta och slappa lite. Jannike var med en kompis och John hade Melvin och Marvin här spelade fotboll(!) men sedan tog det bara lugnt. Annars brukar Jannike och John inte kunna hålla sams… Alltid är det något som ska kommenteras eller påpeka.
    Jag hoppas du får ett bra lov och att detta bara var en dålig start, då kan det väl bara bli bättre…