Ny vecka, nya tag

Måndagen började bra. Springtur. Handlade mat tidigt på morgonen, köpte nya Nike springkläder till småpojkarna. Viggo kan INTE springa utan Nike kläder har han förklarat för mig. Det pappan har, måste han ha. Regnet kom och det blev kallt. Även om jag sprungit hela vinter i snö och kyla, så vill jag ha värme nu. Vill kunna gå utan att frysa. Längtar efter påsken, min favorit högtid. Påskriset fixat, gjorde nya fina ägg att hänga där tillsammans med Tilde. Nästa vecka lov och jag hoppas på en god väderprognos. Stora frågan är vad ska man äta till påskmiddag? Mat och efterrätt? Känner mig trött på vanlig påskmat. Och orkar man åka till IKEA för påskmustens skull? Frågar man barnen är det ALLTID värt det. 😉 håller tummarna att veckan fortsätter bra!

This entry was posted in Barnen, New York. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. jill
    Posted april 8, 2014 at 10:27 f m | Permalink

    Kyckling och currysås eller kanske lite plockmat till påsk. Eftersom det ar malt i påskmust går det lika bra med läsk.Malt är gluten ju. Vi har lov v16 så fyra dagar till