Helgen

Det har verkligen regnat hela helgen. Var tvungen att gå och städa kapellet 8:00 på morgonen, mindre kul. Men lät resten av familjen vara hemma. Sprang dit ca 5 km och städade och sprang hem, köpte frukost och fixade frukost till alla. Gick till biblioteket och lånade böcker. Hade fixat barnvakt på kvällen för vi ville gå och se Noah på bio. Jag vet att det var hjälpis möte men hade ändå inte tänkt att gå. Finns saker som stör mig så otroligt mycket när man kommer samman med svarta och mexikanska människor. Ni får kalla mig rasist, men ni kan inte säga nåt om ni inte varit här och upplevt vissa saker. De har en helt annan kultur, fast det fick vi i och för sig erfara på bion med. Om jag säger så här, det är inte de vita som tar sina barn, sina SMÅ barn med sig på bion… stör mig så otroligt mycket. Och sen uppför de sig märkligt, beteende man själv inte är van med att se. Därför går jag inte till vårat stavskapell i Bronx på aktiviteter… Allt för att slippa bli så himla störd av dem. Hemsk människa jag är tänker ni kanske… Ja, jag är väl det.

Till Jussis information så fick vi en natt med spya av Viggo :-), kanske Gud straffar mig?! Då säger ni, Gud straffar inte, men jo det gör han och det har han alltid gjort om ni läser skrifterna… Synd bara att det är lite opassligt just denna vecka om vi skulle få en epidemi… Man får se det från den ljusa sidan, att vi fick den sent i år iallafall!

This entry was posted in Barnen, New York. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Jill och Jens
    Posted mars 31, 2014 at 1:11 f m | Permalink

    Jag tror att man måste göra det som känns bra för sig själv och sin familj. Straff kan det kännas som sjukdomar kommer aldrig lägligt. Hoppas att det inte blir fler som drabbas i familjen. Magsjuka är nog det vidrigaste jag vet…