Halvmaraton från mig

Känns som om Lauri täckte hela halvmaran i ord. Men det var verkligen en underbar stund, tänk att börja så varje söndags morgon, skulle vara 100 gånger lättare än att gå till kyrkan! Var lite kallt och jag hade glömt överdragskläder som bara skulle slängas bort… Efter maraton blev jag förkyld. 🙁 mindre kul. Det var kul att sova på hotell, bara få vara med Lauri.

Gick verkligen jättebra att springa, pigga ben och jag gillar att springa på morgonen med. Jag sprang med mina barfota skor och det gick bättre än vad jag trodde det skulle gå, alltså när du en gång börjat springa med dem, du vill inte gå tillbaka till vanliga springskor. När en man sa att det var en amerikansk mil (1,6 km) kvar så visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta… SÅ skönt att veta att slutet var nära, men samtidigt så kände jag bara kan det inte vara slut redan. Detta gav mer smak, och på kvällen anmälde vi oss till maraton lotteriet… Fast vi kom inte med, men planerar att springa med MS laget då. Maraton känns galet! Detta var verkligen en dag att minnas, den bästa date man kan ha tillsammans med Lauri är när den innehåller springing, kan inte bli fel!

This entry was posted in New York, Träning. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Jill och Jens
    Posted april 1, 2014 at 1:23 f m | Permalink

    Låter som det kommer bli fler roliga lopp för er. Vilken bra date för er. Jag skulle dö men ni har ju förberett er med mycket löpning. Tänk att få er tid med varandra samtidigt något fysiskt stärkande och som ni båda älskar att göra. Toppen på alla sätt!