Bara tisdag

Seg vecka, bara tisdag. Vet inte vad jag går och väntar på? Lauri tycker jag måste skriva om nånting annat än när vi är sjuka, han bara tänkte om barnen läser bloggen när det är äldre kommer det kanske undra om de var sjuka hela tiden. 😉 Vi har haft snödagar, barnen har varit hemma för sportlov och vi har bara lekt och lekt och lekt i snö. Barnen har varit SÅ duktiga att vara ute denna vinter. Ja, den har varit hemsk för många här, men bättre en vinter med snö och kyla än en vinter med kyla utan snö… Och sen älskar jag att springa i kyla, förutom när man har för lite kläder på benen så man förfryser dem. 3 veckor kvar till halv maran och jag HOPPAS jag kommer att orka!

Barnen kämpar på med skola och att överleva… HJÄLP vad de kan bråka! Idag, ta i trä, har det inte varit nånting efter skolan. Men det är fortfarande 2 1/2 h kvar till sängdags… Är så trött på att i mitt huvud leva som om vi skulle flytta nästa vecka, så jag slog upp lite tavlor, köpte en stor växt och har allvarliga funderingar på att köpa möbler för att få det lite mysigare här hemma. Och så är det en bra anledning för att få åka till IKEA… Muslin har satt sina spår.

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Tjunken
    Posted februari 27, 2014 at 5:30 e m | Permalink

    Det är så himla synd att vi inte bor närmre varandra! Jag hade lätt följt med till Ikea NÄR SOM! Eller så kunde jag ju erbjuda barnpassning medan du shoppar loss själv, ibland kanske det är smidigare 😛