Sjuk x2

Så efter 3 dagar med feber hos Tilde gick v till doktorn för att utesluta halssfluss. Ingen halsfluss utan bara den årliga influensan… Hon blir hemma hela veckan ut, trots att hon mår bättre, är det inte helt 100%. Lejon den lyckosten vaknade upp med 38.5 grader vilket betyder ingen skola för honom heller. Efter har sett sin syster vara hemma i 3 dagar var lyckan total. Och jag får stå ut med en vecka utan några vidare tränings rutiner. Men gör så gott jag kan av det jag kan göra. Viggo har lite tråkig attityd och önskar nästan han också var sjuk, blir liksom lugnare så. Men blir nog en liten promenad och sömn ute för hans del idag, tror inte jag kommer överleva annars. IKEA är mitt morot att hålla ut denna sjukdom.

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.