Stora planer

Hade stora planer att göra saker denna vecka. Men allt ändrades för att Tilde blev sjuk. Städade iallafall hela huset igår, nåt jag borde gjort längesen… hjälp vad det har sett ut här hemma! Skäms nästan, men jag har bara inte orkat ta tag i mig att göra det. Iallafall var jag tvungen att åka till en scout affär och inhandla saker till Lejon. Jag tog också med mig Ytakas mamma, (japanska pojken som också ville göra scouting) i bilen för hon gillar inte at köra bil så långt. Så vi åkte dit, Tilde spydde i affären när vi kom… misstänker att hon blev åksjuk för hon satt och gjorde armband hela tiden och ingen frukost hade hon i magen. Och mitt i allt var Viggo tvungen att kissa… så det var bara ut och hitta en buske i -11 grader… hej och hå. Bara en vanlig dag på jobbet. 🙂 Ville verkligen till Ikea denna vecka, men hey det kommer ju nya dagar nästa vecka! Det är kallt, blåsigt och jag känner mig lite förkyld… jag borde verkligen hårdträna inför halv maran… inte långt kvar nu. Det enda jag inte gillar med sjuka barn är att mina rutiner blir rubbade… jag vill så gärna både springa OCH gå nästan varje dag! Nästa vecka hoppas jag bli bra träningsmässigt.

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.