Gott Nytt År!

Lauri frågade mig om jag tyckte 2013 blev ett bra år, tänkte lite och sa ja, det var väl som alla andra år. Väldigt blandat med saker och känslor. Det bästa var nog ändå Lauris operation. 8 veckor hemma och en skön karibbien resa var faktiskt inte helt fel. Sommaren var skön. Hösten var lite jobbig. Jag lider lite av att inte känna mig glad och lycklig (fast jag har all anledning till att känna allt sånt). Hoppas jag ska lära mig att tänka bättre saker om mig själv!

Annars idag tog vi våran sista lunch på Cheesecake Factory. Jag och barnen. Viggo började med att ta sönder sin läsk kopp och sen fortsatte det bara… Tänkte bara ”han är bara 3 år, han är bara 3år”… 🙂 Vi överlevde och sen gjorde vi några ärrenden som att handla till ikväll. Vi ska bara vara hemma, äta nåt gott (hittade en en hel påse med saffrans bullar i frysen jag inte trodde vi hade). 🙂 Sen blir det tacos, spela monopol med barnen och bara njuta av att inte behöva gå upp imorgon! Nyårsafton i sin enkelhet!

Gott Nytt År alla!

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. jill
  Posted januari 1, 2014 at 8:11 f m | Permalink

  Gott nytt år och god fotsättning på 2014! Vi var på landet och firade Jesper tyckte det lät för mycket men det var fin fyrverkerier. Snart börjar allt igen
  Det har varit mycket skönt med ledighet och John har äntligen fått sova länge som han älskar att göra. Här hemma är det killarna som är riktiga nattugglor och tjejerna morgonpigga. Jesper sover inte jätte länge men till 7.30 i alla fall. På tisdag då jag börjar jobba igen ska jag på kurs med jobbet och sova borta. Det ska bli spännande för då ska Jens sköta morgon ruljansen med alla ska upp och Jesper ska ha frukost lämnas på förskolan etc. Det jag gör varje morgon men det blir annorlunda. Har du varit ute och sprungit ngt? Här har vi runt4 pluss grader och ingen snö. Tråkigt för barnrn mrn skönt att slippa skotta ut billen bsrje morgon även om motionen var bra.Ha det bra och njut de sista dagsrna på lovet det dka jag göra i alla fall. John ska ha fotbollscup på fredag inomhus det ska bli kul.

 2. Susanne
  Posted januari 2, 2014 at 10:01 f m | Permalink

  Tack för paketet! Mycket uppskattat av alla. 🙂

 3. Posted januari 2, 2014 at 2:34 e m | Permalink

  Åh, varsågod! Förlåt för kanske en hemska presenter till barnen…. insåg mitt misstag då Viggo fick en sån pistol och sköt mig i ögat. blev himla irriterad! Och nu har du x 3… samtidigt ser jag det som min uppgift som faster att köpa irriterande saker, eller hur!? 😉 Kram till er alla

  Jill, lycka till med skolstarten och jobb! Och ja, springer alltid, regn som snö, värme eller kyla… ja året om… inte mycket som skule stoppa mig! 🙂