Maraton på söndag

Igår sprang jag en sista gång innan det stora loppet som är nu på söndag. Det blev den vanliga milen från kontoret till Harlem/125th genom Central Park där maraton också kommer att sluta.

Pengarna till MS foundation är insamlade sen några veckor tillbaka, det blev strax över $5,000 för den goda saken. Källan till det mesta var folk runt om i världen som ville tacka för mina onlinetjänster de hade blivit hjälpta av. Många skickade en liten hälsning med sin lilla donation och det värmde verkligen på ett oväntat sätt.

Har annars lite blandade känslor inför det här, tycker inte om att ända sen det blev klart så har allt springande helt plötsligt handlat om maraton. Jag springer nog hellre för ingen speciell orsak. Knät kommer inte bli glad av 4+ timmars löpning men lär inte sätta stopp på det heller, jag var hos en doktor tidigare och har gjort vissa övningar för att få ordning på det.

Men, nu är det sluttränat och jag ska bara vila, ladda och se fram emot att njuta av nya New York vyer, känna igen de sista 10km, få mat och dryck gratis längs hela banan, bli påhejad av en enorm folkmassa och göra min debut just här i världens största maraton!

This entry was posted in New York, Träning. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

 1. Cecilia
  Posted oktober 29, 2013 at 9:34 f m | Permalink

  Men så häftigt! Och imponerande. Jag är stolt som en tupp över Erik när han gör halvmaror så jag kan tänka mig att Jana är stolt!

  Lycka till och ta det lugnt!

 2. jill
  Posted oktober 29, 2013 at 11:16 f m | Permalink

  Lycka till! Vi hejar på dig här från Sverige. Hoppas knät håller bra och att vädret blir ett bra löparväder.
  Massor av hejarop från oss. Jill m fam