Tiden rusar

Tiden rusar förbi. Om en vecka är det November. Galet.

Har väl inte hänt så mycket mer än att det ÄNTLIGEN blev den 20:e oktober och Lejon fick döpa sig. Dopet var fint, enkelt och Lejon var så glad. Goda förfriskningar är ju ett måste och jag gjorde mitt bästa med att göra lite mer svenska saker, och det gick hem med kanelbullar, chokladbollar, lite choklad från Finland och peach pie. Och flädersaft beställt av Lejon. Ulla och Jussi är hemma och vi fortsätter som vanligt… Var ska vi bo, vad ska vi göra, hur ska vi göra?

Istället för ett barn hemma sitter jag med två barn hemma. Hämtade Tilde från skolan igår och hon vara så varm och hade ont i halsen. Hon hade sagt till sin fröken att hon inte mådde bra, men hon hade bara sagt att hon skulle sätta sig i bänken och ta det lungt. Ni kan ju tänka er hur ledsen hon var när jag hämtade henne, och hur fort hon somnade när hon kom hem. 🙁 Och sen hade Viggo feber i natt. Det kunde ju vara värre! Men nu är det fredag och helg vi alltid längatr efter…

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

 1. Jill Krylborn
  Posted oktober 25, 2013 at 11:05 e m | Permalink

  Stackars er. Barnen börjar sitt höstlov. Jannike åker på tempelresa till Madrid med vendelsöförsamling samt handensförsamling på tisdag 4 på morgonen. Jag och killarna åker till landet på onsdag. Jag jobbar måndag och tisdag. Förra fredagen den 18 så hämtar jag Jesper på förskolan och han har några röda prickarpå handen samt tre vid ena ögat. Han hade ju inte dem på morgonen så jag undrar om de ätit något som han kunde vara allegisk mot. Jag ringer vårdguiden och hon säger att det är ingen fara. Nu har han det på insidan av händerna,på fötterna fotsulorna. Då ringer jag mamma som tycker att jag ska kolla upp det. Jag ringer närakuten. Får en tid och han klockren schalakansfeber säger läkaren. Han får pencillin och efter två hemska nätter med klåda så mår han bättre. Han hade aldrig någon feber men han såg ut som en salamikorv. Tillägg att jag var själv med detta eftersom det var älgjakt och Jens borta ons-sön.
  Vad kul att Lejon har döpt sig.
  Kommer Lauri springa nästa helg maraton eller är knät fortfarande dåligt?
  Hur är vädret hos er?
  Idag har vi regn med 8 plusgrader. Men vi har haft varmt och soligt och det njuter man ju av. Än vill jag inte ha snö. Krya på er så mycket!

 2. Posted oktober 26, 2013 at 1:04 e m | Permalink

  Thank you for having us there! It was wonderful to participate in Lejon’s baptismal service and I have thought about it a lot afterwards. What a sweet spirit he has, so innocent and trusting. I can already see time running by and Lejon serving a mission somewhere;-) Children truly are close to heaven, even though they sometimes are so wild;-) I miss the colourful trees and all the fall flowers, here almost all leaves have fallen already. Take care and be happy, our dear New Yorkers.