Ögonsten, nej förlåt jag menar Öronsten

Igår hände det jag länge väntat och fruktat. Lilla Viggo som gillar att stoppa saker i örat satte in en sten som icke gick att rubbas av mig. Fick åka till doktorn och ta ut den… 30 dollar och en väldigt ledsen pojke senare var den ute. Sen sa jag till Viggo:”Nu får du inte sätta saker i örat”. (förra veckan fick jag gräva ut lek lera från hans öra). Han säger:”Jo, det får jag”… Suck, undran om han lärt sig nåt återstår och ser.

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Jens och Jill
    Posted september 28, 2013 at 12:00 f m | Permalink

    Usch! Stackars dig och Viggo jag hade blivit rädd. Barn gör tokiga saker.

  2. jill
    Posted oktober 20, 2013 at 6:12 f m | Permalink

    Gratta Lejon idag på 8 årsdagen. Massor med kramar.