Lauri 34 år

Alltså jag måste kontra min negativa man lite… 😉 Jag har ju såklart en helt annan syn på dagen!

Det är alltid svårt att komma på nåt speciellt att göra för Lauri som jag inte redan gör. Inge skryt bara är så. Men vi öppnade dagen med en Green smoothie tillsammans (visst gör vi det nästan varje dag, men alltid lika trevligt). Sen gick jag och tränade, kom hem fort och åkte in till stan med Viggo för att äta lunch med Lauri. Vi åt en sallad tillsammans och tog en Starbucks varmchoklad, delade på en god kaka och gav Viggo en donut. Det blev snabbt in snabbt ut tur till stan. Sen kom det andra två hem från skolan. Vi bakade bullar som Lauri hade önskat sig. Jag lagade mat till barnen, och gick på ett öppethus grej på Tildes skola. Sen när jag om hem, la vi barnen fort, beställde pizza och satt framför en ganska dålig film och åt och drack cola. (inte det nyttigaste men väldigt gott). Och sen var jag så snäll som gav jag min favorit kudde till Lauri att sova på den natten.

Vill såklart alltid göra mer för honom. Lejon tyckte han skulle fått varit ledigt på sin stora dag. Det tyckte jag med.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. jill
    Posted september 21, 2013 at 10:37 e m | Permalink

    Kan man inte alltid få vara ledig på sin födelsedag!Låter som en härlig dag.