BOGO

Buy One, get One Free. Jamba Juice skickar sådana kuponger ibland. Om jag ska dit men har ingen att gå med så bjuder jag den som står bakom i kön.

Idag kom en hemlös man just när jag skulle dit. Svart, smutsig och enögd. Han var hungrig. En smoothie kanske, frågade jag. Nej, han ville ha varm mat från en affär i närheten. Jag sa att idag är det smoothie som erbjuds och han följde uppenbart motvilligt med in, ställde sig först i kön och sa vad han skulle ha. Jag skulle betala och fick alltså gå om alla andra jag med, beställa min men betala för bara en tack vare kupongen. Den hemlöse svor och undrade hur jag kunde betala $7.50 för en stor dryck istället för att köpa en varm måltid till honom. Han fick sin först och drog iväg fort. Jag gick ut kort därefter bara för att se honom kasta upp den i en stor båge och till slut explodera i en röd sörja mitt i 6th avenue.

Vet inte vad jag vill säga med det här men oj vad irriterad man kan bli.

This entry was posted in New York. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

4 Comments

 1. Jens och Jill
  Posted september 20, 2013 at 10:55 e m | Permalink

  Din tanke vad god tråkigt att han inte tog emot det på ett bra sätt.

 2. Posted september 21, 2013 at 11:05 f m | Permalink

  Tulee jotenkin Jeesus mieleen;-) Helmiä sioille…. Mutta kuten sanotaan, meidän ei pitäisi väsyä tekemään hyvää. Ainakin minulle tuli hyvä mieli sinun eleestäsi! terv. Äiti

 3. Noora
  Posted september 24, 2013 at 9:48 f m | Permalink

  Siis vitsi mikä tyyppi!! Ei väkisin 🙂

 4. Linda
  Posted oktober 14, 2013 at 12:57 e m | Permalink

  Pöh! Kiittämättömyys on maailman palkka!