34 bast

Fyllde år igår. Firade det enkelt med Jana, med en lunch på stan och pizza+film på kvällen. Och bullar. Vad mer behövs?

Träffade neurologen i måndags efter att ha varit på MRI en vecka sen. MS verkar ligga i dvala, allt är sig likt i hjärnan. Fortsätt så. Vi bestämde att jag kör vidare med nuvarande medicin, den dagliga sprutan, trots att en ny har kommit ut i pillerform. Utifrån det vi vet så funkar denna för mig. Jag frågade vad hon skulle säga om jag bad henne fixa papper för att kunna gå ner i arbetstid. Inga problem, medicinska belägg finns, det handlar visst om vad jag vill.

NYC maraton, den 3:e november. Det var visst svårt att ens få plats i den. För min del blev det av genom en välgörenhet, Race to Stop MS. $4000 insamling är så gott som klar, men nu har mitt knä börjat krångla ordentligt. Hoppas att det inte förstör allt.

Hjärtoperationen gör sig påmind genom ärren man ibland ser i spegeln och en puls man ibland känner extra tydligt. Annars verkar det vara överstökat. Inga mediciner, inga formella begränsningar. Ska träffa kardiologen i oktober.

Jag känner mig klar med min så kallade karriär men jobbar vidare pga den oändliga green card processen och sjukförsäkringen. Tungt att gå dit varje dag. Det syns nog på mig. Drömmen om ett annorlunda liv lever kvar, om än på sparlåga.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. Susanne
  Posted september 20, 2013 at 10:08 f m | Permalink

  Grattis i efterskott! Skönt att höra att du mår bra. Hoppas knät fixar maraton, vore trist om det fortsätter krångla. Lycka till!

 2. jill
  Posted september 20, 2013 at 10:22 f m | Permalink

  Grattis i efterskott! Vad kul att du ska springa…om knät slutar krångla. Skönt att MS håller sig i schack. Skönt att du mår bra och att allt flyter på trots hjärtoperationen

 3. Jon
  Posted september 23, 2013 at 8:52 f m | Permalink

  Grattis i efterskott Lauri! Härligt att du verkar må bättre och hoppas att knäet hinner bli bra tills november.