Svalare dag

Så idag var det lite svalare på morgonen liksom inte mer än 15 grader. Tilde bara utbrast ” Summer is not doing his job any more”  ;-)… Men än njuter vi av sommaren, på måndag är det dags för allvar. Och jag kan äntligen få lite ”semester” med bara en liten Viggo hemma…. Ganska rättvist efter 9 veckors sommarlov tillsammans med barnen.

Efterlyser lite tips vad man kan göra för aktivitets flickorna i kyrkan? Mitt självförtroende sviker alltid när jag ska försöka komma på aktiviteter. 🙁

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. jill
  Posted september 7, 2013 at 12:40 f m | Permalink

  Jag håller med Tilde. Vi har kalla mornar runt 8 grader men underbara dagar med nästan sommar värme. Jesper ”badar” i vattenspridaren på förskolan. Vi njuter idag ska det bli runt 23 grader så sista helgen i shorts? Aktiviteter du kan ju alltid använda dina baktalanger, sport etc

 2. Jessica Myhrberg
  Posted september 7, 2013 at 6:48 f m | Permalink

  Jag skulle säga samma sak. Du är ju fantastiskt duktig på att laga mat och bak. Det finns ett häfte som alla barn ska ha. Där finns det olika områden som kan ge idéer på vad du skulle kunna göra. Tycker du om att fota kan du göra det och be barnen ta med sig en kamera, i alla fall de som har. Det gjorde barnen här och tog vackra bilder på saker i naturen. Temat var vad Guds skapelse. Till mor och farsdag gjorde de collage som de dekorerade. Bjud in någon som är duktig på något och låt dem ta hand om aktiviteten.

 3. Linda
  Posted september 11, 2013 at 2:43 e m | Permalink

  För aktiviteter kolla linken http://www.sugardoodle.net. Det finns massor av ideer för nästan every aspect i kyrkan.