Beach

Så i lördags trots en ganska dålig prognos drog vi till stranden tillsammans som familj. Det var varmt, fuktigt, men molnigt. Vid kl 12 kom faktiskt solen och det blev faktikst en lyckad dag med solbränna med. Tilde och Viggo somnade en stund under vårat stora solskydd, vilket var skönt. Mindre skön sak var väl att Lauri tappade sin ring i havet. Fanns liksom ingen chans att hitta den då det var konstanta vågor. Lejons fråga till Lauri var: ”So now when you lost it how will you know you’r still married”? Bra fråga lejon,bra fråga… jag antar att han inte vet nu, så han får väl ta vara på chansen nu som en fri man. För allt sitter ju i ringen! 🙂 Så nu vilar ringen på Atlantens botten… kanske kommer en fisk svälja den, nån fiskare fiska upp den, nån köpa fisken och hitta ringen och vi kommer i tidningen…. eller kanske inte?!

This entry was posted in Allmänt, Barnen, New York. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. jill
    Posted september 3, 2013 at 10:46 f m | Permalink

    Vilken underbar kommentar. Jens har bara sina 2ringar på vintern när hans fingrar inte sväller. Det är tur att det inte sitter i ringen.Men självklart är det tråkigt att tappa ringen. Lycka till med rutinerna. Själv har vi haft tre veckor av rutiner. Idag började jag plugga också. Lite matte på universitetet. Det är ”bara”en kurs så jag jobbar fortfarande heltid.