Vardag igen

Sommaren kom och lite av sommaren finns fortfarande kvar. Efter Sverige/Finlands resa i 4 veckor och sen familjen som kom 3 dagar senare och stannade 12 dagar och sen bröllop i Seattle. Fick verkligen envälkommen tillbaka till verkligheten när Lauri informerade mig på tisdags morgonen när jag hade landat på JFK att Tilde spyr! Jaha, och sen har det bara fortsatt med det. Antar att jag hade det lite för bra i Seattle. ;-). Hela semester som innefattade norden var kanon. Lite stressand på ett sätt, men ändå njutbart. Bröllop var kul det med, skönt att få åka själv på många sätt och Julina har gift in sig i en bra familj. Nu väntas bara inköp av skolartiklar och lite kläder till barnen och ett och annat bildregn på allt som vi gjort!

Efter Lauris operation köpte jag en en sånhär    för att underlätta för Lauri att få kontakt med mig på undervåningen. Tilde sa till mig igår :”varför kommer du aldrig upp med mat till mig?” Jag undrar vad hon menar. ”Men jag har ju ringt i klockan igår och imorse men ingen kom”. Besviken och ledsen tittar hon på mig och hon ger mig enorma skuldkänslor, så idag fick den ömma modern rycka ut på heltid! Idag fick jag nog bättre betyg. Jobbigt att behöva vara sjuk på sånnahär varma fina dagar, men hoppas det går över snart.

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.