Hej igen

Inga bra uppdateringar härifrån… Galna veckor och brist på motivation har gjort att jag inte velat skriva nåt alls.

I 3 veckor har jag försökt ta mig in till stan… har det inte varit sjuka barn så har det vart vädret med rikligt regn som fallit. Vi har långhelg nu med Memorial day och jag säger NU att det ska bli skönt att ha alla hemma, men jag antar att på lördagsmorgonen kommer jag få äta upp mina ord och önska efter vanlig vecka. 😉

Vi passade Gilberths barn förra helgen (3 extra barn). Föräldrarna skulle ut till New Mexico och kolla en eventuell tandläkarpraktik att jobba på. Men det blev inget på det stället. Efter helgen vet jag en sak iallafall… Jag kommer INTE under några omständigheter skaffa 6 barn! Jag har ingen lust att bara leva för barnen, göra saker för barnen och inte hinna med mig själv. Egoistiskt? Japp, det är jag! Det var kul stundtals, men hjälp alltså. Denna helg har vi nog ingenting?!

Annars då? Tja, livet är en strid… Men Viggo är himla go just nu! Han har det senaste månaderna sovit på vårat golv… Han vill inte sova i sin säng och jag tycker det är helt ok att han sover hos oss. Man ska välja sina strider eller hur? Och han kommer väl inte vilja sova där när han är 15 år? Fast jag vet att Lejon skulle gärna sova där med om han fick… knasiga barn! 4 veckor kvar i skolan… betyder att snart kommer vi hem.

Nåt som nån vill ha som vi kan ta hem?? Säg till eller beställ i god tid!

Idag är det fredag och jag vill ha pizza! 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. jill
    Posted maj 24, 2013 at 9:18 f m | Permalink

    Jesper har precis sovit 7 nätter i rad i sin säng. Jag är inte lika lättväckt längre utan sover hårt. Jag längtar också till skolan slutar allt ska ju ske på några enstaka dagar.Ha det bra och om ni har plats får ni gärna köpa en stor påse skittles. Kram