Fredag imorgon (fast det hann bli fredag)

Äntligen fredag imorgon. Varje måndag längtar jag till fredag. Så skönt utan måsten och bara få vara. Dagen har varit ganska bra…Lejon inte så samarbetsvillig  med läxorna och det är svårt att försöka vara vid gott mod. Enda saken den här vecka är att sen Greta och Tuomas lämnade oss i måndgas har ingen iPad eller telefoner används… iallafall inte av det äldre barnen och ingen har frågat om det heller.

Jag tror jag längtar till fredag varje ny måndag för att konflikterna om speciellt läxor gör mig helt utmattad. Och helst av allt så skulle jag gärna ta en Generalkonferens till denna helg och bara få vara hemma. Viggo under sakramentsmötet är liksom helt galet.

En undran fick vi gå på kalas på söndagar som små? Kan icke minnas.

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.