Gnäll onsdag

Ledsen mamma ser den största i syskonskaran göra disken. Han som fick utbrott hemma efter skolan och somnade och sov några timmar. De andra två var inte så himla party de heller. Skrik, bråk och trötta breakdowns har präglat denna dag. Tilde fick visst hem uppgifter som vi skulle hjälpa henne med. Alltså JAG tycker inte om det. Lika mycket som jag AVSKYR barnkalas så avskyr jag extra jobbiga hemuppgifter man ska göra med barnen. Tildes lärare som säger att hon inte tror på hemläxa skickar ju hem saker hela tiden. Ja vi ligger efter med saker som skulle ha gjorts i måndags!!! 🙁 Ja, jag är en kass mamma. Ja, jag tycker inte om att göra saker jag inte tycker om. Ja, jag vet att man måste göra saker man inte tycker om. Ja, jag kanske inte borde skaffat barn, men det är liite svårt att lämna tillbaka OCH jag visste inte att jag inte skulle tycka om hemuppgifter eller barnkalas… Ja, jag prioriterar fel och lägger mig för sent och går upp för tidigt (vilket gör mig trött) och tänker på träning och mitt useende för mycket. Snart har som tur denna dagen ett slut!

 

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.