Tisdag eftermiddag

Hem från dansen, klockan är 16:30 barnen vill gå och leka på lekplatsen, mamman MÅSTE göra mat. OCH handla 2 saker hon glömde. Lejon inte så glad.

Lejon: (irriterad) How can you forget everything ALL the time? It looks like you don’t have a brain?! Visst ser det ut så Lejon, och mycket till hjärna kanske man inte har, men det är svårt att komma ihåg allt man ska ha även med en lapp när man handlar med en skrikande snart 3 åring i sitt öra.

Dagens misstag: Att inte TVINGA Viggo till en sovstund! Betalar för det hårt just nu, och om han kommer lägga sig tidigt? Näpp inte precis! 🙁

Efter att ha varit typ hos tandläkaren en gång i månaden sen November är jag nu klar: en krona, en fylling av en tand och 3 små hål.

En svår sak att takla nu när det är varmt och ljust ute  är att det är svårt att få in barnen när man ska laga mat och Viggo kan jag inte släppa lös på tomten för den ungen springer ju rätt ut i gatan utan att bry sig. :-/ Klockan är 8:30 och jag kämpar än med att söva Viggo…

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Jessica Myhrberg
    Posted april 17, 2013 at 2:34 f m | Permalink

    Det är tufft när barnen ska vänja sig av med att sova middag. De skriker för att de är trötta, men blir på något sätt övertrötta och somnar inte ändå. De dagar de somnar, somnar de oftast för sent och så får man vara vaken hela natten ändå. Meleah var hopplös när vi skulle vänja henne av med att sova på dagen. Somnade hon fem minuter, så fick man räkna med henne till kl 23 och somnade hon inte så var det nästan samma tid. Kämpa på Jana! Det löser sig till slut, trots att det är jobbigt nu!