Söndags promenad

Viggo somnade i bilen hem från kyrkan vilket var skönt att slippa kämpa med honom med det. Jag fick för mig att ta en liten promenad… egentligen själv men frågade i sista stund Lejon om han ville följa med, och det ville han. Vi gick och vi gick och till slut kom vi till ett ställe där vi kunde antingen ta en längre eller kortare promenad. Jag frågade honom om vi inte skulle ta den korta, men han svarade: ”nä, vi tar den längre för jag vill prata mer”. Vad vi pratade om? Allt från dop, kyrkan, resa hem till sverige, tsunamis, laviner och vad som gör honom glad. Jag var glad att jag frågade honom om han ville följa med, för min baktanke från början vara att gå för att få lite träning, men fick dessto mer ut av den för att jag kunde få en ensam pratstund med honom. Och vem han har ärvt sin talförmåga från vet jag mycket väl!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.