Påsken kom och gick

Barnen hade påsklov förra veckan och Lejon inledde den med halsfluss. Så penicilln i 10 dagar blev det. Lovet var skönt och inte så mycket krav från nåns sida. Barnen gillar allra mest att bara sitta och leka med lego utan att bli avbrutna. Den fria leken saknar de lite när det går i skolan och hemma blir det avbrutna i leken för att göra tex läxor, så de har verkligen haft det bra. Vi lämnade mamma på måndagen och besökte samtidigt IKEA innan hennes plan gick hem. Tråkigt, men vi kommer ju snart… bara 3 månader kvar. Kan inte komma på om vi gjorde nåt mer?!?

På påskafton hade vi en härlig middag med missionärerna och en svart man från våran församling. Vädret denna dag var toppen, varm och solig. Pappa och Julina hade fixat påskgodis, och barnen blev överlyckliga för det goda godiset! Tackar och bockar för det.

Nu är allt tillbaka till det normala. Barnen i skolan, Lauri på jobbet och jag vid spisen. Och så Viggo ja, men han bara hänger på. 😉 Lauri på jobbet är mindre roligt. Nu får jag känna mig sådär ensam igen. Jag vill verkligen ha honom hemma. Varför ska man jobba för? Mycket roligare att ha honom hemma och känna semester känslor jämnt. 🙂 Tycker det passar oss. Har kännt av våren och jag hoppas den kommer igång snart. Måste ha mer värme. Så trött att ta på alla tjocka kläder på barnen och vilja att inte vilja vara ute för att det är kallt och blåsigt.

Började möblera om, rensa ut, rensa bort och bara städa i största allmänhet… ingen bra kombination. Väldigt rörigt här hemma! Men kanske blir det bra till slut?!

 

This entry was posted in Allmänt, Barnen, New York. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

 1. Jens och Jill
  Posted april 3, 2013 at 8:29 f m | Permalink

  Låter som ett mysigt påsklov. Vi har påsklov nu och njuter i fulla drag. Äntligen har solen hittat hit till Sverige. Det är minusgrader på nätterna så att snön smälter mycket långsamt, men lite varje dag.
  Jag har blivit förkyld men så är det väl alltid när man blir lite ledig.
  John spelar fotbollscup i helgen och Jesper ska börja spela fotboll i ett riktigt lag fast han inte är 6 utan bara 4,5 år. Vi har köpt benskydd och srumpor så Jesper är supperr taggad.
  Kul att ni kommer i sommar hoppas vi hinner umgås mycket. Hälsa alla i familjen och vi längtar till vi ses.