5 veckor flög förbi

Imorgon åker Skånemamman hem. Fem veckor har gått FORT! Nu i slutet kanske lite för fort. Har varit skönt att ha haft nån i huset och barnen har gillat det, eller ja, jo Viggo har egentligen gillat det, men han har kört en liten reserverad maktkamp med mamma. Men nu får Sverige tillbaka sin Skånemor.     Barnen har lov denna vecka… och Lejon har halsfluss och går på penicillin. Påsken längtar jag till och ser fram emot den goda maten. Jag är trött som bara den och hoppas min energi ska återkomma. Våren och värmen måste komma snart, våran semester till St Lucia känns som en dröm. Så trött med alla kläder man behöver, vill bara sitta och äta glass med Viggo och titta när tågen åker förbi och bara kunna vara ute en hel dag och äta lunch ute, å vad jag längtar.

Sverigeresan är bokad den 25:e juni-23:e juli. Blir bra hoppas på en bra sommar, tjena! Men kul att se alla igen.

 

This entry was posted in Barnen, New York. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

4 Comments

 1. Jens och Jill
  Posted mars 24, 2013 at 10:21 e m | Permalink

  Vad roligt att ni kommer till Sverige! Det ska bli så kul att se er igen. Ni kommer väl vara i Finland också antar jag eller? Vi hoppas på en varm och skön sommar med mycket värme efter denna vinter. Jesper undrar om snön kommer vara på sommaren också även om det är så varm. Ibland kan man verkligen fundera, vi har så mycket snö utanför vårt vardagsrumsfönster att vi inte ens kan se ut. Och när vi vaknade i morse var det -12 grader, lite deprimerande tycker jag.
  Gratta mamma!

 2. Susanne
  Posted mars 24, 2013 at 11:03 e m | Permalink

  Har ni bestämt när ni är Sverige respektive Finland? Jag vill gärna ta semester när ni är här.

 3. Jessica Myhrberg
  Posted mars 25, 2013 at 10:08 f m | Permalink

  Ja, vilka veckor är ni i Sverige? Vi åker till Portugal den 28 juni och kommer hem den 8 juli. Vi åker därefter till Göteborg den 14 juli – 20 juli. Killarna ska spela fotboll. Melvin i Portugal och Marvin ska spela Gothia. Vill gärna hinna träffa er. Ska ni till Kisa också eller bara Stockholm?

 4. Lauri
  Posted mars 25, 2013 at 3:47 e m | Permalink

  Vår plan är att börja i Sverige (landar tidigt på morgonen den 26:e) och flyga hem från Finland. Vi har pratat löst om att åka ner till Kisa. Lite oklart än så länge exakt när vi åker över, men troligen innan den 8:e juli. Jag kommer att försöka få mina föräldrar över på en kryssning så att vi kan skicka barnen med dem och ta en omväg genom Tallinn bara Jana och jag.