Upp och ner

Igår var en jobbig dag med mycket huvudvärk, jag blundade större delen av dagen och ville ta mer medicin än vad anvisats. I morse däremot kände jag mig pigg och ingen behov av smärtstillande. På eftermiddag gick jag och Jana vår ”kvartersrunda”, ca 800m, varefter hon körde Jussi till flyget och jag tog en tupplur. Uppvaknaden var inte särskilt trevlig och det har varit mest liggläge sen dess. Så här antar jag att det kommer att vara ett tag framöver, upp och ner, svårt att förutspå. Skönt att känna att antalet måsten just nu är väldigt liten, man kan ta dagarna lite som de kommer.

Jana säger att det är bra att jag då och då ser riktigt sjuk ut eftersom det gör det lättare att orka med all uppassning. Tydligen såg mitt liv inte så hemskt ut när hon kom hem från kyrkan idag och jag satt i en strandstol omsvept i en stor filt på pation i en härlig varm solsken och mumsade på bullarna hon hade bakat häromdan..

Stor tack till min pappa som ryckte ut ända hit när läget blev akut, det var kul att ses trots omständigheterna.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. jill
  Posted februari 10, 2013 at 10:41 e m | Permalink

  Kämpa på det blir bättre!

 2. Posted februari 16, 2013 at 12:37 e m | Permalink

  Hoppas du blir bättre fort och att du och alla mår bra!

  Kram

 3. Susanne
  Posted februari 23, 2013 at 12:09 e m | Permalink

  Hur mår du nu?