Hemkomsten

Idag fick han komma hem! Om det är bättre eller sämre att vara hemma får tiden utvisa. 🙂 3 barn= K A O S! Anledningen till att Lauri inte fick åka igår var att neurologen ville göra en MRI då Lauri klagat på huvudvärk och problem med synen och minnet. Och det visade sig att han fick en stroke under operationen (som dock händer ibland). Den verkade ha löst sig själv och allt verkar ”bra”, fattades bara det va?! Men nu ska vi bara få till en vardag som passar alla, framförallt Lauri.

Känslor är många men orkar inte skriva nåt mer än väldigt ytligt. Det jag kan skriva är att det ska komma en STOR snöstorm imorgon. Skolan har redan förberett med halv dag, så får vi ser hur det blir. Människor hamstrar igen…. Hoppas vi har det vi behöver?! Glömde helt bort att detta skulle hända. Tankespridd. Sov en stund med Viggo idag, så får se om man kan sova?! Barnen är glada att deras far är hemma iallafall. 😉

 

This entry was posted in Barnen, New York. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

4 Comments

 1. Jens och Jill
  Posted februari 7, 2013 at 9:40 e m | Permalink

  Vad roligt att Lauri är hemma! Tråkigt med stroken, är han påverkad av den?
  Man kan ju bara hoppas att snöstormen inte bllir så stor att vädergudarna lugnar ner sig och det inte blir snökaos. Jag förstår att känslorna sprutar hoppas du hittar någon kanal som fungerar för dig så du får ventilera dig! Hälsa barnen och Lauri, våra tankar er med er alla.

 2. Posted februari 8, 2013 at 3:16 e m | Permalink

  Alltså han hade huvudvärk som var ganska jobbig. Lite problem med fokusering av synen, men annars tror de att det ska gå bort helt?! Kanske bara jobbigt att veta att man fick en stroke…

  Hoppas inte heller det blir så hemsk storm, än så länge är det bara mer normalt snöfall, men får se vad som händer inatt! 🙂

 3. jill
  Posted februari 8, 2013 at 11:48 e m | Permalink

  Du är stark Jana och påhittig så barnen och du får försöka njuta av allt Lauri får väl barahålla sig lugn och träna lungorna. Hur länge stannar Jussi? Kan han flyga hem i snöfallet? Ha det så bra som möjligt!Ni är i våra böner och tankar.

 4. Posted februari 9, 2013 at 12:44 f m | Permalink

  Hi there! Tsemppiä! Jana, try to take care of yourself, too, and go out to walk. I guess the kids have fun out playing in snow. If Jussi can’t get a flight on Monday then it is meant to be that he stays a few days more, that’s how I see it. A big hug to all of you and a very gentle hug to my boy Lauri. Love you all!