Ingen hemkomst idag

Vi trodde att Lauri skulle få komma hem idag, men han har haft problem med synen (svårt att fokusera blicken) och huvudvärk så neruologen ville utesluta MS och hjärnanerysm. De skulle göra det ikväll så förhoppningsvis finns det nåt svar imorgon?! Jag var bara hemma idag och Jussi åkte till sjukhuset. Kände att jag inte orkade idag. Har fått en hel del gjort här hemma som legat och väntat. Nu är middag avklarad och barnen ska göra läxor. Ska försöka få dem i säng klockan åtta för engångskull. Blivit lite sena kvällar för alla. Och hoppas Lauri överlever en natt till på sjukhuset?!

This entry was posted in Allmänt, New York. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Jens och Jill
    Posted februari 6, 2013 at 10:07 e m | Permalink

    Vad ni kämpar på och vilket stort lass du tar. Tråkigt att Lauri inte kunde komma hem men han får säkert det snart. Livet blir väl inte enklare men då har du Lauri närmare så att det känns lite lättare kanske?! Hoppas att det inte var något utan att de kollar och inte hittar något. Massa kramar och energi sänder vi. Hälsa Lauri och barnen.